Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید صدرالدین موسوی روز سه شنبه در جلسه شورای اداری قم با اشاره به دستورالعمل های دولت برای کاهش مصرف انرژی و جایگزینی انرژی های تجدیدپذیر به جای انرژی های فسیلی در اداره های کشور افزود: بر اساس این دستورالعمل دولت، کاهش مصرف های حامل های انرژی و برق در اداره های استان در دستور کار مسئولان قم قرار گرفته و باید همه در جهت تحقق این امر تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابلاغیه استانداری قم برای تغییر ساعت اداری اداره های قم را در جهت کاهش مصرف برق در روزهای گرم پیش رو دانست و گفت: کمبود برق و چالش های پیش رو در سطح کشور و استان موجب شده تا همه دستگاه ها، شرکت ها، موسسه ها، بانک ها و نهادهای عمومی دولتی و غیر دولتی نسبت به اجرایی کردن دقیق این ابلاغیه عمل کنند.
وی تاکید کرد: یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد مدیران استان، صرفه جویی کردن در مصرف حامل های انرژی در اداره است که باید مسدئولان اداره ها در زمینه صرفه جویی حامل های انرژی حداکثر صرفه جویی ممکن را انجام دهند.
در ابلاغیه استانداری قم خطاب به مدیران دستگاه های دولتی قم با رعایت ماده 87 قانون خدمات کشوری ساعات اداری استان قم از تاریخ 1396/4/1 تا 1396/6/15 از ساعت 6:45 تا 13:45 می باشد.
بر اساس این ابلاغیه باید کلیه لوزام برقی به خصوص سیستم های سرمایشی، روشنایی و تجهیزات اداری بعد از وقت مذکور خاموش گردد.

**راه اندازی صندوق امداد ولایت در قم برای کمک به مددجویان کمیته امداد
معاون استاندار قم در ادامه با تقدیر از اقدام های کمیته امداد امام خمینی قم در جهت اشتغال و حمایت از قشرهای آسیب پذیر استان گفت: به همت این نهاد، صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در استان برای ارائه تسهیلات قرض الحسنه به قشرهای آسیب پذیر جامعه افتتاح شده است که تسهیلاتی با کارمزد 2 درصد به مددجویان اعطا می کند.
موسوی ادامه داد: این صندوق روزانه 140 وام به قشرهای آسیب پذیر و مددجویان جامعه اعطا می کند.
7404/ 1175 خبرنگار: محمد زمانی راد ** انتشار: رضا علیمحمدی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۸۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۷۰ درصدی خسارت سیل با اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری

حسن وحید معاون در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در برنامه هفتم ۲۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری و آبخوانداری باید اجرا شودکه براین اساس سالانه ۴ میلیون هکتار تحت اجرای این عملیات قرار می گیرد.

به گفته او، برای اجرای ۴ میلیون هکتار حدود ۳ تا ۳.۵ همت  اعتبار مورد نیاز است.

معاون آبخیزداری سازمان جنگل ها ادامه داد: اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری کاهش ۷۰ درصدی خسارت سیل و ۶ تا ۸ تنی فرسایش خاک در هکتار را به همراه دارد.

او با بیان اینکه در سطح ۱۰ هزار قنوات عملیات آبخیزداری انجام شده است، افزود: اجرای این عملیات ۱.۵ تا ۳ برابر آبدهی قنوات را افزایش می‌دهد.

وحید گفت: طی برنامه هفتم و هشتم ۹۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری باید انجام شود که سالانه ۵۱ میلیارد متر مکعب استحصال آب را به همراه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۷۰ درصدی خسارت سیل با اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی