Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله رحیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به امکان سنجی بقعه‌های استان به منظور استفاده از مزیت‌های نسبی و ایجاد درآمد پایدار درآنها افزود: ایجاد نیروگاه‌های کوچک مقیاس یکی از رویکردهای مهم سازمان اوقاف برای ایجاد درآمد پایدار برای بقعه‌های کشور است که در این استان در گام اول تجهیز ۱۲ بقعه و در گام دوم ۱۴ بقعه به نیروگاه خورشیدی برنامه ریزی شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل اوقاف قم با بیان  اینکه هر نیروگاه خورشیدی توان تولید ۳۰ کیلووات برق را دارد گفت: هزینه احداث هر نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس ۲ میلیارد ریال است که  این هزینه صورت گرفته در چهار سال بازگشت سرمایه دارد.

رحیمی ادامه داد: برق تولیدی این نیروگاه ها برای مصرف بقعه‌ها نیست بلکه با ااتصال این نیروگاه‌ها به شبکه سراسری، برق تولیدی آنها به وزارت نیرو فروخته می‌شود که این برق تولیدی تا ۲۰ سال خرید تضمینی دارد.

وی افزود: ۴۰۰ امامزاده واجب التعظیم در ۱۰۱ بقعه متبرک در این استان وجود دارد که ۳۸ بقعه در داخل و ۶۳ بقعه خارج از شهر واقع هستند که نیمی از این بقعه ها نیازمند درآمد پایدار برای اداره و هزینه های جاری است.

معاون بهره وری اداره کل اوقاف قم،‌ اظهار داشت: توان تولیدی ۱۲ نیروگاه خورشیدی بقعه‌های قم که در گام اول وارد شبکه سراسری برق می‌شود ۳۳۰ کیلووات است و برای این بقعه ها سالانه درآمد پایداری ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: استحکام بنا و داشتن فضایی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متر مربع، از جمله نیازهای ایجاد این نیروگاه های خورشیدی است که برای اجرای گام سوم نیز ۴۰ بقعه دیگر در حال امکان سنجی است.

رحیمی، با بیان اینکه بقاع متبرک از طریق نذورات مردمی اداره می‌شوند و بودجه مصوب دولتی ندارند، افزود: اداره کل اوقاف استان قم آمادگی کاملی برای جذب کمک‌های خیران و واقفان استان برای مشارکت در این‌گونه طرح‌ها دارد و اگر افرادی بخواهند از این طریق به بقاع متبرکه کمک کنند، می‌توانند به ادارات اوقاف استان مراجعه کنند.

رحیمی، ضمن استقبال از هر ایده خلاقانه برای ایجاد درآمد پایدار برای بقعه های استان ادامه داد: از تمام طرح ها و ایده های خلاقانه برای ایجاد درآمد پایدار متناسب با ظرفیت‌ها و مزیت‌های نسبی و همچنین شان و منزلت امامزادگان، به منظور ارتقای خدمت به زائران استقبال می شود.

هم اکنون در ۱۵۰ بقعه متبرک در سراسر کشور نیروگاه خورشید راه اندازی شده‌است که سازمان اوقاف و امور خیریه افزایش آنها به یک هزار نیروگاه را در دستور کار دارد.

برچسب‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه قم شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه قم وزارت نیرو سازمان اوقاف و امور خیریه قم وزارت نیرو ایجاد درآمد پایدار نیروگاه خورشیدی نیروگاه ها بقعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: نخستین نیروگاه‌های خورشیدی کشور برای تامین برق چاه‌های کشاورزی در خراسان رضوی نصب می‌شود و این استان پیشگام اجرای این طرح در کشور است.
علیرضا خدابنده افزود: خراسان رضوی در راستای ابلاغیه وزارت نیرو مبنی بر نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تامین برق چاه‌های کشاورزی، نصب این نیروگاه‌ها را به عنوان اولین استان و پیشرو در این طرح آغاز کرد.

او گفت: مدیریت بار در روز‌های اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی است، در این راستا دارندگان چاه‌های کشاورزی می‌توانند با مراجعه به ادارات برق شهرستان‌ها نسبت به ثبت نام برای دریافت پنل‌های خورشیدی اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: یکی از استان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خراسان رضوی است و تاکنون هزار و ۱۲۱ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۱۰.۵ مگاوات در استان نصب شده است.

خدابنده افزود: برنامه امسال نیز نصب حدود ۵۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی ویژه مشترکان در خراسان رضوی است.

او گفت: به این منظور مقرر شده است با هدف انسجام بخشی و هم افزایی فعالیت‌های نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، کمیته راهبری این نهضت در هر شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روز‌های پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار گردد.

 

دیگر خبرها

  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور